Pappa Arvid

I morgon tisdag 25 september är det ett år sedan pappa Arvid dog.
Det var tufft att sitta och vaka över honom på sjukhuset, ett år efter att du hade legat där. Många minnen av dig var det och jag sa åt honom att hälsa till dig. Gjorde han det?
 
Jag hoppas ni har det bra där uppe i er himmel, du, pappa Arvid och bror Ragge. Kanske ni sitter och spelar kort med "svärmor" Vera. Ni är ju ett bra kort team nu.
Eller kanske spelar du tennis med Ragge, eller dansar runt med dina lurviga ben med Vera. Nä föresten, det tror jag inte, nu när jag tänker efter, du tyckte ju att hon dansade uruselt. Men kanske du dansar med Synnöve, Rositas syster. Henne tyckte du ju mycket om. 
Har du träffat Palle?, han är ju också med dig där uppe och hans lilla kille, måste ju vara jätte glad att pappa kom, så han slapp vara så ensam. Kortgänget här på jorden har ju minskat avsevärt. De saknar er jätte mycket.
 
När jag tänker tillbaka är det ju inte klokt hur många ni är som dog inom en 12 års period.
 
Snart är det din 2 årsdag och jag tänker på dig ofta, livet rullar på, Kevin har blivit jätte stor och mycket lik Andreas. Han pratar för fullt. Lilla goa Kevin, han börjar få bruna ögon som dig och Carro. Nelly har börjat skolan, stora tjejen. Jag blir så ledsen när jag tänker på att du aldrig får se dem växa upp. Men jag tror nog att du vakar över dem. Är det du som sitter i soff hörnet i köket hos Carro. :) Jag kan se dig sitta där och dricka kaffe, eller en grogg och snacka och höra ditt skratt. :)
 
Jag saknar dig och livet vi hade. Men jag är lycklig med min nyfunna kärlek och är jätte glad att jag slipper vara ensam. Det är lite lättare att sörja dig då.
 
Kram
 
 
 
 
 

RSS 2.0